Gepubliceerd op:

30 december 2022

Aan de rand van de wereld

aan-de-rand-van-de-wereld-boek-ocean-office

“Kustbewoners zijn gelukkiger. Ik beaam dat: het geeft me een gevoel van vrijheid, zo aan de rand van de wereld.

Blote voeten in de branding, waar zand tussen tenen kriebelt en golven ruisend voeten kussen. Een duik verwijderd van de zo bijzondere blauwe wereld. Waar de kleinste diertjes zorgen voor de grootste bewoners. In zee en op land.

Deze beestjes zijn van onschatbare waarde voor het leven op aarde. Samen met de bijen die stuifmeelsokjes breien, kleurrijke fladderaars en vele andere natuurschoonheden zijn wij allemaal met elkaar verbonden. Staan we daar genoeg bij stil?”

Al snuffelend langs de titels pak ik degene die mij aantrekt en draai ik ‘m om. De achterflap verleid mij om het boek mee te nemen.

Hierboven eens stukje van mijn achterflap. Om jou te verleiden mijn boek te lezen. 😉

Vond je dit leuk om te lezen?

Heb je een vraag naar aanleiding van dit onderwerp? Of wil je iets kwijt? Kom in de lucht via de contactgegevens onderaan deze pagina of via de knop naar mijn contactpagina.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Ik kijk er naar uit om in verbinding te blijven.