Hello world, here I come!

Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht

En dan is mijn laatste werkweek aangebroken… Aanstaande woensdag is mijn laatste werkdag bij de Rabobank. Ruim 11 jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt. Ik ben enorm gegroeid, heb ontzettend veel geleerd en neem dit allemaal als waardevolle bagage met mij mee. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht en heb mijn eerste opdrachten al binnen.

Gepubliceerd op:

25 maart 2019

Artikel delen

blog-hello-world-here-i-come

Terugblik

De ontwikkelingen in de financiële dienstverlening de afgelopen jaren maakten dat ik ben gaan nadenken over een Plan B. Wat ga ik doen in een leven na de bank?

Dus waar te beginnen? Een nieuwe wereld instappen waar je nog nauwelijks werkervaring hebt? Ik besloot te kijken waar vrijwilligerswerk mij zou brengen.

Mijn hart is de laatste jaren enorm ‘vergroend’. Het huilt bij het zien van de plastic soup. Ik wil de wereld een stukje mooier maken en besloot dat dit de richting voor mij was. Na wat gegoogle naar organisaties die zich bezig houden met de plastic soup, kwam ik een vacature tegen van Stichting De Noordzee (SDN). Zij organiseren jaarlijks de Beach Cleanup Tour en zochten een Eventmanager voor de organisatie van de Beach Cleanup Tour achter de schermen.

Twee jaar later zet ik mij namens SDN nog steeds in tegen de plastic soup, maar dan in de hoedanigheid van ZZP’er. Zo mocht ik afgelopen jaar als regioteamleider twee etappes op Texel leiden en dit jaar ben ik ingehuurd om dit op de Waddeneilanden te doen. De hele T.V.T.A.S! Dat voelt voor mij als het summum van de tour en geeft mij echt een kick.

Daar stopt het avontuur niet! Het afgelopen jaar heb ik mij verder omgeschoold tot Virtual Assistant en Webdesigner. Bij Weblish heb ik veel nieuwe dingen bijgeleerd zoals het maken van websites, Social Media templates en animatiefilmpjes. Ook leerde ik meer over vindbaarheid via Google en andere online marketing-tools. Ik merkte dat ik websites maken zo leuk vond dat ik me daar nog verder in heb gespecialiseerd en extra verdiepende opleidingen heb gevolgd. Dus ook met deze tak van sport ga ik me bezighouden.

Kortom: de afgelopen twee jaar waren een heerlijke leerschool. Ik ben een hele nieuwe wereld ingestapt en volg nu de weg die ik zelf heb geplaveid. Er zijn zoveel nieuwe, mooie mensen op mijn pad gekomen. Met een van hen ben ik inmiddels een programma voor bedrijven aan het ontwikkelen met als thema ‘duurzaamheid en vitaliteit voor mens en natuur’. Ik ben trots op en vooral ook blij met de groei die ik heb doorgemaakt.

En als ik straks fulltime aan het ondernemen ben, verwacht ik nog zoveel meer nieuws over mijzelf te ontdekken. Er borrelt en bruist van alles in mij wat onderweg tot uiting gaat komen. Dus vaarwel Rabobank en hello world, here I come!

Mijn missie is de wereld (nog) een stukje mooier te maken en ik hoop dat de commissie is dat de wereld mij ook (nog) een stukje mooier maakt. Ik kijk er enorm naar uit.

En dan is het nog maar een week werken voor de Rabobank. Je begint eerst met het tellen van de maanden, dan de weken en nu de dagen. Nog 3 dagen…

Vond je dit leuk om te lezen?

Heb je een vraag naar aanleiding van dit onderwerp? Of wil je iets kwijt? Kom in de lucht via de contactgegevens onderaan deze pagina of via de knop naar mijn contactpagina.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Ik kijk er naar uit om in verbinding te blijven.