Voorbeelden van webteksten en websites Een greep uit de projecten waar ik trots op ben

Duurzame teksten

Glashelder-Logo

Herschrijven folder Glashelder Glasbewassing

De folder van Glashelder Glasbewassing werd opnieuw vormgegeven. De vormgever heeft mij gevraagd de teksten te herschrijven.

 • Herschrijven teksten
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Handboek voor de hooggevoelige ziel
Logo-Imana-Chi

Vormgeven en redigeren e-book Imana Chi

Tijdens haar reis door Vietnam heeft Imana een handboek geschreven voor de hooggevoelige ziel. Ik heb haar geholpen deze vorm te geven en ik heb de teksten geredigeerd.

 • Redigeren teksten
 • Vormgeven e-book

Duurzaam webdesign

De Conceptenbakkerij

 • Nieuwe website
 • Onpage SEO
 • Onderhoud website

Paul3D

 • Redesign website
 • Verbeterde weergave virtuele tours
 • Onpage SEO
 • Onderhoud website

Blouw Advies

 • Nieuwe website
 • Onderhoud website

Zero Hero

 • Nieuwe website

Beursleads

 • Redesign website
 • Onpage SEO
 • Onderhoud website

Office Heroes

 • Nieuwe website
 • Onepager
 • Webshop

Websitescan

logo-gaia-survival

Gaia Survival

Christianne heeft mij gevraagd een blik op haar website te werpen voor wat beter kan. Ik heb voor haar een uitgebreide analyse uitgevoerd aan de voor- en achterkant. Mijn bevindingen en verbeterpunten voor een groenere website heb in een uitgebreid rapport teruggekoppeld. Deze hebben we ook samen besproken.

ocean-office-stichting-de-noordzee-beachcleanuptour

Beach Cleanup Tour Stichting De Noordzee

In 2017 ben ik bij Stichting De Noordzee begonnen met vrijwilligerswerk in de functie van eventmanager ter ondersteuning van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Inmiddels word ik ingehuurd als teamleider regio Wadden voor het organiseren en coördineren van de beach cleanups op de hele Waddeneilandengroep.

Wendy Umlauf
Wendy Umlauf
2024-04-03
Ik heb voor Marleen (Ocean Office) gekozen om mijn website te ontwerpen, vanwege onze gedeelde passie voor een duurzamere en mooiere wereld en zij begrijpt daardoor dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is voor mijn bedrijf. Ze heeft er dan ook voor gezorgd dat mijn website zo is ingericht dat deze zo min mogelijk ruimte inneemt en CO2 uit stoot. Marleen heeft uiteindelijk een prachtige website opgeleverd. Ook de oplevering zelf en de persoonlijke uitleg erbij, was erg fijn. Een opleverdocumentje zou voor mij wel van toegevoegde waarde zijn geweest; vooral omdat ik niet gekozen heb voor een onderhoudsabonnement. Ik ben blij met hoe de website uiteindelijk geworden is. Vooral het mobile responsive stukje vind ik echt goed gelukt! En zo ben ik bijvoorbeeld ook heel blij met de opmaak die Marleen heeft verzorgd van de ‘veelgestelde vragen’ en de minimalistische en mooie uitstraling van de blokken op de algemene aanbod-pagina. Ik hoop nog lang plezier te hebben van de website. Wendy (Zero Hero)
Imana Petterson
Imana Petterson
2024-02-05
Ik ben heel dankbaar dat Marleen van Ocean Office mij heeft ondersteund bij het tot stand komen van mijn online training " Handboek voor de Hooggevoelige Ziel " Het schrijven ging vanuit flow en dat was heerlijk. Daarna kwam eigenlijk het " echte " werk. Marleen heeft die taak perfect volbracht. Ze zat altijd vol ideeën over het vormgeven. Ook het redigeren heeft ze zo goed gedaan. Zonder haar had ik dit niet kunnen neerzetten. Ze kan goed luisteren en heeft de gave het zo neer te zetten dat alles klopt. Qua vormgeven en redigeren raad ik Marleen ten zeerste aan. Dank je wel Marleen Hartegroet Imana
Marantha Vinke
Marantha Vinke
2023-11-08
Wat had ik een probleem met mijn Google bedrijfsprofiel... Marleen stapte bij mij binnen en toen heb ik haar de vraag gesteld of zij mij hiermee kon helpen. Na een aantal weken geduld was het haar/ons toen eindelijk gelukt! Lieve Marleen, bedankt voor jou hulp en tijd!!
Marjolein van der Linden
Marjolein van der Linden
2021-11-17
Marleen heeft inmiddels 3 websites voor mij gebouwd en dat is niet voor niets. Ze begrijpt snel wat ik wil, denkt mee, werkt nauwkeurig en is lekker creatief. Ze reageert altijd snel op vragen, lost problemen direct op. Ik ben superblij met haar. Voor mij geen andere websitebouwer :)
Christianne Karreman (Gaia Survival)
Christianne Karreman (Gaia Survival)
2021-11-01
Ik heb Marleen gevraagd eens naar mijn website te kijken. Zij heeft een quickscan gedaan en voor mij hierover een uitgebreid verslag geschreven. Ze heeft veel nuttige en zeker ook duurzame aanbevelingen gedaan en ik ga ze allemaal opvolgen. Het fijne eraan is dat ik, wanneer nodig altijd terug kan en mag vallen op haar expertise. Ze voelt goed de sfeer van mijn onderneming aan en maakt het mij zo gemakkelijk mogelijk.

Wil jij ook een lichte en luchtige website? Of zintuigenprikkelende teksten?

Kom in de lucht. Vertel mij wat je wensen zijn. Samen creëren wij hét podium vanwaar jij jouw verhaal met de wereld kan delen.