Redesign website Een frisse wind door je website

Jij groeit, je bedrijf groeit. Je hebt de afgelopen periode flinke stappen gezet. Je productaanbod of dienstenaanbod is gewijzigd. Je hebt een nieuwe huisstijl. Zaken die je graag op je nieuwe website wilt laten zien. Of je hebt simpelweg jaren geleden je website laten maken en er in de tussentijd niet meer naar omgekeken.

Redenen te over om een frisse wind door je website te laten waaien. En misschien nog wel de belangrijkste: jij bent ook ondernemer met een groen hart en je wilt wel zo’n duurzame website.

ocean-office-icon-tornado-frisse-wind-redesign-website-600

Frisse wind door je website

Een website bouw je niet voor 10 jaar. Als je een website die 10 jaar geleden is gebouwd, vergelijkt met een die recent is gebouwd, dan zie je duidelijk een verschil ik uitstraling, structuur, opbouw, et cetera. Ik kom nog steeds websites uit de beginperiode van internet tegen. Echt!

Ontwikkelingen volgen

Nee, net als alles zijn er ook op het gebied van webdesign ontwikkelingen en trends. Hoewel we niet met alle modeperikelen mee hoeven te waaien, is het goed om regelmatig een frisse wind door je website te laten waaien. Het design weer tegen het licht te houden.

Jij groeit, je bedrijf groeit en je website groeit mee.

Redesign naar een groene website

Bij mij ben je op de goede plek. Ik help je graag met een redesign van je website. Op basis van je nieuwe huisstijl die je hebt laten maken of je hebt precies in je hoofd hoe je het wilt hebben. Of je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken en we brainstormen samen over hoe we jouw site gaan restylen.

Zo laten we je website met je meegroeien. Met een redesign van je website zorgen we dat jouw groei en waar je nu staat van het scherm af spat. Jouw website is jouw online visitekaartje en dat wil je aan iedereen laten zien.

Wil jij je website restylen?

Dan maak ik eerst een analyse van je huidige website. Hierbij kijk ik naar de huidige bouwstenen van je website. 

Op basis van deze analyse maak ik een voorstel en kijken we of we samen in zee gaan.