Gepubliceerd op:

5 oktober 2020

Artikel delen

Vitamine Zee

vitamine-zee

Dat de zee gezond is, had ik al lijfelijk ervaren, maar het is ook wetenschappelijk bewezen. Het is een heilzame plek voor je hele systeem, ze vermindert stress en stimuleert je creativiteit. Mensen die in de nabijheid van de zee wonen, zijn daadwerkelijk gelukkiger. In de comments een link naar een van de vele artikelen die hierover geschreven zijn.

Ik probeer een paar keer per week naar het strand te gaan. Het is mijn happy place. Een plek om gedachten te laten uitwaaien, mijn hoofd leeg te maken en nieuwe idee├źn en inspiratie binnen te laten golven. De elementen voelen en opsnuiven. Niet voor niets heet mijn bedrijf Ocean Office. ­čśë

Ook op een herfstachtige dag met lagere temperaturen, een frisse wind en tussen de buien door is het strand een heerlijke plek. Met een dikke jas aan, mijn kraag hoog opgezet en met stevige schoenen stap ik de vitamine Zee tegemoet.

Wat is jouw happy place?

Hierbij wat vitamine Zee voor jou. Ik wens je een mooie week!

Vond je dit leuk om te lezen?

Heb je een vraag naar aanleiding van dit onderwerp? Of wil je iets kwijt? Kom in de lucht via de contactgegevens onderaan deze pagina of via de knop naar mijn contactpagina.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Ik kijk er naar uit om in verbinding te blijven.