Website ombouwen Zodat jij zelf ook wijzigingen kunt doen

Je hebt het maken van je website uitbesteed. Inmiddels heb jij stappen gezet met je onderneming en ben je zelf ook gegroeid. De groei van je website ligt al even stil. Hoog tijd om je website nieuw leven in te blazen en mee te laten groeien.

Ombouwen naar WordPress

Maar… Het systeem, of ook wel het content management systeem (CMS) waarin je website is gebouwd is een custom CMS-systeem van de ontwerper waar je geen toegang tot hebt of het systeem is niet heel gebruiksvriendelijk. Maar je wilt ook zelf aanpassingen aan je site kunnen doen.

Ik kan jouw website ombouwen naar WordPress. WordPress is een van, zo niet de, ’s werelds meest gebruikte CMS-systemen.

Eenvoudig zelf aanpassingen doen

Het maken van en het aanpassen van websites en pagina’s is heel eenvoudig. Het is flexibel, gebruiksvriendelijk en je website wordt ook goed weergegeven op mobiel en andere apparaten(responsive).

Dikke vrienden met Google

Daarnaast is WordPress dikke vrienden met Google: dat is weer goed voor je vindbaarheid en zichtbaarheid.

Groeien

Na het ombouwen van je website naar WordPress kun je dus zelf ook aan de slag met je website: pagina’s aanmaken en bewerken, een blog plaatsen. Zo kun je met iedere stap die jij groeit ook je website mee laten groeien.

ocean-office-icon-gieter-groeien-website-ombouwen-naar-wordpress-600

Wil je je website ombouwen naar WordPress?

Samen gaan we jouw website vernieuwen en lanceren we een groene, duurzame website!

The question is, are we happy to suppose that our grandchildren may never be able to see an elephant except in a picture book?

David Attenborough