Duurzame teksten

Wat is jouw verhaal?

logo-ocean-office-golf-500

Laat mij je website teksten schrijven

Vind jij het makkelijker om je verhaal gewoon te vertellen in plaats van het op te schrijven? Maar hoe krijg je jouw verhaal op je website? Hoe zorg je dat het duidelijk en aansprekend is? Wat is belangrijk en wat niet? En je wilt natuurlijk ook gevonden worden in de zoekmachines.

Ik ga jou helpen. Laat mij je website teksten schrijven.

Vertel mij jouw verhaal!

Ik kan fancy woorden gebruiken en deze verweven in jouw verhaal, maar liever gebruik ik jouw woorden. Alsof je bezoeker het jou hoort vertellen. Daarom ga ik graag met je in gesprek en vraag je alles van de wortel van je begin tot de toppen waar je naartoe wilt groeien:

  • Wie ben je?
  • Wat doe je?
  • Waarom doe je wat je doet?
  • Voor wie doe je het?
  • Waar is jouw klant naar op zoek?
  • Wat weet je klant al?

Maar ook:

  • Wat is het doel van de tekst?
  • Wat is je tone of voice?

Zintuigen prikkelend

Vervolgens vertaal ik jouw verhaal in een heldere boodschap. Passend bij jouw doelgroep. Ik schrijf voor jou zintuigen prikkelende website teksten. Jouw verwoordde passie bezorgt jouw bezoeker kippenvel en is ook prettig voor het oog.

Want schrijven voor het beeldscherm vraagt een andere aanpak. Het is belangrijk dat je website teksten scanbaar zijn. Door het toevoegen van tussenkopjes en opsommingen. Dit creëert ook lucht in de tekst. Afbeeldingen onderbouwen je verhaal en zorgen voor afwisseling.

Iedereen heeft een verhaal waar een ander wat aan kan hebben. Die verhalen moeten de wereld in. Anderen hebben daar recht op.

Heldere boodschap

Dit is wat mijn schrijfcoach zei in een van de eerste lessen die ik bij haar volgde. Het is me altijd bijgebleven, want dit is wat schrijven voor mij betekent. Jij en ik hebben een verhaal te vertellen. Jouw verhaal moet de wereld in. En ik ga je daarbij helpen. Jouw verhaal verwerk ik in duurzame teksten met een heldere boodschap.

Duurzame teksten

Wat het laten schrijven van jouw website teksten duurzaam maakt? We gebruiken zoveel woorden als we nodig hebben. Niet meer, niet minder. Ook recyclen en hergebruiken we jouw website teksten waar dit kan: we gebruiken het voor een blog, een social media post, stappenplannen en handleidingen, veel gestelde vragen, etc.

Zo blijft jouw content evergreen: altijd interessant voor jouw bezoekers en zoekmachines.

website-teksten-laten-schrijven-ocean-office

Gaan wij samen in zee?

Mijn schrijfspier warmt niet voor iedereen op. Mijn inkt vloeit niet voor iedereen over het papier. Mijn schrijfspier warmt op voor gelijkgestemden die hetzelfde voelen als ik. Vertel mij jouw verhaal en samen maken we de wereld een stukje mooier.

Jouw website teksten stromen natuurlijk over het beeldscherm. Uitnodigend golft jouw verhaal je bezoeker tegemoet. Om deze mee te laten deinen naar de gewenste stip op de horizon.