Duurzame teksten voor jouw website

Wat is jouw verhaal?

Vind jij het makkelijker om je verhaal gewoon te vertellen in plaats van het op te schrijven? Maar hoe krijg je jouw verhaal op je website? Hoe zorg je dat het duidelijk en aansprekend is? Wat is belangrijk en wat niet? Waar begin je mee? En je wilt natuurlijk ook gevonden worden in de zoekmachines.

Ik ga jou helpen. Laat mij je website teksten schrijven.

ocean-office-icon-schelp-tekstschrijven-copywriting-600

Zintuigen prikkelende teksten

Jouw verhaal verwoord ik in een heldere boodschap. Alle elementen die wij verzamelen, vloeien samen tot een betekenisvolle tekst. Passend bij jouw doelgroep.

Ik schrijf voor jou zintuigen prikkelende website teksten:

  • Die laten zien wat jij in huis hebt.
  • Een helder verhaal dat raakt als de bliksem.
  • Sterke teksten met dito lay-out.
  • Meer zichtbaarheid en vindbaarheid.
  • Jouw tone-of-voice kabbelt door alle zinnen.
  • Met alle elementen waar jouw bezoeker naar op zoek is.

Je krijgt meer dan woorden

Verhalen vertellen is mijn ding. Met name over onze natuur en duurzaamheid. Met pen en papier en natuurlijk voor het web. Schrijven voor het beeldscherm vraagt een andere aanpak.

Scanbaar

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je website teksten scanbaar zijn. Want je websitebezoekers lezen niet, ze scannen je website. Daarom voegen we titels, tussenkopjes en opsommingen toe. Dit creëert ook lucht in de tekst. Witruimte zorgt daarnaast voor een rustpunt.

Lay-out

Daarom geef ik ook zachte lijnen weer voor de lay-out. Hoe je de tekst op je website kunt weergeven, zodat deze ook prettig voor het oog is.

Afbeeldingen

Afbeeldingen onderbouwen je verhaal en zorgen voor afwisseling. Ook deze hebben extra aandacht nodig voor een groene website. Hier kan ik je advies in geven of ik verzorg ook de afbeeldingen.

Knipoog naar Google

Voor de knipoog naar Google kan ik een zoekwoordenonderzoek voor je doen. Je ontvangt dan een contentplan op maat. Zo weet jij wat de best scorende onderwerpen voor jouw doelgroep zijn.

Jouw website teksten stromen natuurlijk over het beeldscherm
Uitnodigend golft jouw verhaal je bezoeker tegemoet
Om deze mee te laten deinen naar de gewenste stip op de horizon

Duurzame teksten

Wat het laten schrijven van jouw website teksten duurzaam maakt? We gebruiken zoveel woorden als we nodig hebben. Niet meer, niet minder. Ook recyclen en hergebruiken we jouw website teksten waar dit kan: we gebruiken het voor een blog, een social media post, stappenplannen en handleidingen, veel gestelde vragen, etc.

Zo blijft jouw content evergreen: altijd interessant voor jouw bezoekers en zoekmachines.

website-teksten-laten-schrijven-ocean-office

Iedereen heeft een verhaal waar een ander wat aan kan hebben. Die verhalen moeten de wereld in. Anderen hebben daar recht op.

Heldere boodschap

Dit is wat mijn schrijfcoach zei in een van de eerste lessen die ik bij haar volgde. Het is me altijd bijgebleven, want dit is wat schrijven voor mij betekent. Jij en ik hebben een verhaal te vertellen. Jouw verhaal moet de wereld in. En ik ga je daarbij helpen. Jouw verhaal verwerk ik in duurzame teksten met een heldere boodschap.

Vertel, wat is jouw verhaal?

Mijn schrijfspier warmt niet voor iedereen op. Mijn inkt stroomt niet voor iedereen over het papier. Ik werk het liefst met gelijkgestemden met een groen hart die hetzelfde voelen als ik.

Wanneer wij op de golf stappen, gaan we als team samenwerken. Jij moet je ook voorbereiden. Je krijgt huiswerk, want ik ga je een hoop vragen stellen. Over jou, over je bedrijf, wat, hoe, waarom, waarmee, welke, et cetera. In dit artikel lees je meer over hoe wij jouw teksten opbouwen.

Het is dus voor ons allebei prettig als je in elk geval een bepaald idee hebt over waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt.

Vertel mij jouw verhaal en samen maken we de wereld een stukje mooier.

Lees hier welke elementen in jouw offerte terugkomen.