Onderhoud website Zorg goed voor je website

Onderhoud is belangrijk

Je website is net een huis: hij is nooit af en heeft doorlopend onderhoud nodig. Zoals een nieuwe schilderbeurt voor je kozijnen, bijvoorbeeld. Je auto heeft een APK en onderhoud nodig en ook de software en apps op je telefoon worden geregelmatig ge-update. Dit geldt dus ook voor je website.

Veiligheid

Wanneer de basis van je site niet up to date is, ontstaan er gaten in de beveiliging. Je zet eigenlijk de deur open voor virussen en hackers. Deze deuren wil je dicht houden. Het is voor hackers een peulenschil om je site plat te leggen en je bent er goed ziek van wanneer je een virus van je website moet laten verwijderen.

Wekelijks actie

Dat betekent dat er bij voorkeur wekelijks actie nodig is voor de beste veiligheid. Daarnaast draait je website dan ook altijd op de meest recente software wat de prestaties ten goede komt.

Ontzorgen

Dit kan ik voor je doen. Voor een vast bedrag per maand zorg ik dat jouw website optimaal is beveiligd. Ook kun je kiezen voor een stukje support. Voor als je vragen hebt of aanpassingen door mij wilt laten doen.

En ook hier geldt weer: een website die goed onderhouden wordt en up to date is, werkt het best en het snelst. Een van de kenmerken van een groenere website.

ocean-office-icon-zon-onderhoud-website-600

Laat jouw website als een zonnetje draaien

€330,- per jaar

Jaarlijks vooraf gefactureerd

  • Wekelijks onderhoud
  • Backuppen website
  • Updaten WordPress
  • Updaten thema's
  • Updaten plugins
  • Opschonen SPAM
  • Optimaliseren database
  • Malware scan
  • Gebruik licenties

Heb je al een website?

En wil je het onderhoud graag uitbesteden? Ik neem dit graag van je over. Voor we aan de slag gaan, voer ik eerst een uitgebreide analyse uit om te zien of het aan de minimumvoorwaarden voldoet om in het onderhoudscontract opgenomen te worden. Hierbij kijken we onder andere naar hoe de site is gebouwd. Met welke thema’s en plugins, bijvoorbeeld? En is er achterstallig onderhoud?

Voor deze analyse wordt eenmalig een bedrag van €85,- doorberekend. Eventuele problemen die uit deze analyse komen, worden op uurtarief opgelost. Pas daarna kan de website in het onderhoudscontract opgenomen worden. Zo starten we met een veilige, up to date website.

Je sluit een onderhoudscontract voor de periode van 12 maanden af, daarna is het per maand opzegbaar.

Licenties plugins/thema's

Jouw website is gebouwd met behulp van plugins en thema’s. Dat zijn extra stukjes software waarmee de mogelijkheden voor het ontwerpen van en de functionaliteiten op je website enorm worden uitgebreid. Enkele daarvan zijn betaalde plugins/thema’s. Ik heb de licenties hiervoor in bezit en kan deze voordelig voor jou inzetten. Met dit onderhoudscontract kun jij ook gebruik maken van deze licenties.

Deze plugins/thema’s kunnen niet altijd automatisch worden ge-update. Mocht je in de toekomst besluiten het onderhoud van je website zelf te doen, dan kun je evengoed gebruik maken van deze licenties. Dit voor een bedrag van €180,- per jaar. Of je kunt ervoor kiezen de plugins zelf aan te schaffen. Uiteraard kan ik je hierover informeren.

Wat valt buiten het onderhoudscontract

Bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van je website vallen buiten het onderhoudscontract. Ook voor het aanbrengen van wijzigingen aan de website geldt een ander tarief. Mochten er zich problemen voordoen, dan wordt je vooraf geïnformeerd over de problemen/wijzigingen en de kosten hiervan.