Onderhoud website

Zorg goed voor je website

ocean-office-zichtbaar-duurzaam
onderhoud-website

Je website onderhouden is belangrijk

Je website is klaar. En nu? Je website is net een huis: hij is nooit af en heeft doorlopend onderhoud nodig. Ik vergelijk het altijd zo: zoals je telefoon apps heeft, werkt je website op plugins. Deze moeten regelmatig geupdate worden. Ook is het belangrijk dat je altijd een recente backup hebt, met de meest recente aanpassingen die je op je site hebt gedaan. Mocht het om wat voor reden nodig zijn, dan kun je altijd de meest recente versie online zetten. 

Wanneer de basis van je site niet up to date is, ontstaan er gaten in de beveiliging. Je zet eigenlijk de deur open voor virussen en hackers. Deze deuren wil je dicht houden. Dat betekent dat er bij voorkeur wekelijks actie nodig is voor de beste veiligheid. Dit kan ik voor je doen. Voor een vast bedrag per maand zorg ik dat jouw website optimaal is beveiligd. Ook kun je kiezen voor een stukje support. Voor als je vragen hebt of aanpassingen door mij wilt laten doen. 

En ook hier geldt weer: een website die goed onderhouden wordt en up to date is, werkt het best en het snelst. Een van de kenmerken van een groene website.

Met een nieuwe website

Wanneer ik een website voor je maak, redesign of overbouw in WordPress, krijg je de eerste drie maanden na oplevering van je website, gratis onderhoud. 

Heb je al een website?

En wil je het onderhoud graag uitbesteden? Ik neem dit graag van je over. Voordat we aan de slag gaan, maak ik eerst een analyse van: 

  • De huidige beveiliging van je site
  • Of je site regelmatig geupdate is
  • Welk thema gebruikt is
  • Of het gebruikte thema ook up to date is

Op basis van deze analyse bespreken we of we samen verder gaan.

Meerdere websites?

Heb je meerdere websites die je door mij wilt laten onderhouden? Dat kan! Voor elke extra website krijg je 25% korting. 

Contact

Volg me, word vriendjes met me, connect met me en ik deel graag met jou wat ik (mee)maak!

Kom langs, bel me, mail me of WhatsApp me en ik vertel je graag wat ik voor jou kan doen!