Nice to meet you!

IK BEN...

Ik ben Marleen. Ergens in de 30 en een enthousiaste levensgenieter. Sinds 2018 de trotse eigenaresse van mijn eigen bedrijf Ocean Office. Met een knipoog naar mijn favoriete plek, voor ontspanning en inspiratie. 

Vrienden omschrijven mij als vrolijk en loyaal. Het mooiste compliment dat ik eens kreeg was dat als ik binnenkom, het is alsof er een zonnetje binnenkomt. 

IK HOU VAN...

Het strand! Dat bovenal. Ik woon aan drie kanten omringd door zee en ik zeg altijd: ik stap op de fiets en binnen 10 minuten lig ik op mijn handdoekje. Met een zee van rust en ruimte om mij heen. Letterlijk en figuurlijk. Het strand is mijn happy place. Daar waar ik de elementen kan voelen en opsnuiven. 

Ook trotseer ik deze elementen graag met mijn supboard en sindskort leer ik kiten. 

Ik hou van de zee en nog veel meer! Wielrennen, yoga, koken & bakken, muziek, een goed boek... 

marleen-kemper

Kernwaarden

Waarom ik doe wat ik doe? Ik wil vanuit puurheid en authenticiteit ondernemen. Goed doorvoeld en betekenisvol ondernemerschap waarbij ik het iedere dag in mij voel vlammen. Mijn eigen koers kunnen varen en zelf bepalen welke richting ik op wil. Ik heb een verhaal te vertellen en dat wil ik de wereld inslingeren. Mijn verhaal gaat iedereen aan.

  • Betekenisvol
  • Samen
  • Duurzaamheid
  • Passie
  • Authenticiteit
a-woman-on-a-mission

A woman on a mission

Ik heb de diepgewortelde missie de wereld een stukje mooier te maken. Ik zet mij onder andere in tegen de plastic soup. Onwijs trots dat ik beach cleanups mag organiseren op de Waddeneilanden in de zomer! Ook probeer ik plastic in mijn dagelijkse leven zoveel mogelijk te bannen. Dat is soms best een struggle! Als je om je heen kijkt in bijvoorbeeld de supermarkt. En zo is er nog meer waarmee ik mijn dagelijkse lifestyle zo duurzaam mogelijk wil laten zijn. Mijn avonturen en ontdekkingen deel ik graag. Zo wil ik mensen inspirerend en bewust maken van het feit dat we op een unieke planeet wonen en dat we daar zuinig op moeten zijn. 

Contact

Volg me, wordt vriendjes met me, connect met me en ik deel graag met jou wat ik (mee)maak!

Kom langs, bel me, mail me of WhatsApp me en ik vertel je graag wat ik voor jou kan doen!