Nice to meet you!

Wie ben ik en waar sta ik voor?

ocean-office-marleen-kemper-600-2022

Nice to meet you!

Ik heb een groot groen hart en zeewater door mijn aderen stromen.

Mijn hart huilt van de plastic soep, klimaatverandering, ontbossing, dierenleed, slechte voeding(sinsdustrie).

Kortom, onrecht.

Ik wil graag laten zien hoe mooi de wereld is en dat we er zuinig op moeten zijn en waarom. Hier wil ik graag mijn steentje in bijdragen door samen op te trekken met gelijkgestemden, met jou, en ons verhaal in woord en beeld te delen met de wereld. Om zo te inspireren en te motiveren dat de Aarde een bijzondere plek is die gekoesterd moet worden. Met groenere websites en duurzame teksten.

Ik laat mijn creativiteit graag stromen en bloei op als ik mijn organisatietalent in kan zetten. Mijn hart danst van het afwisselende ondernemersbestaan.

Ik wil jouw verhaal horen delen met de wereld. Je lezer laten meevoeren met de elementen. Met zorg, liefde voor jouw merk en de Aarde, doortastendheid, enthousiasme, betrokken, in verbinding en met luisterend oor.

logo-ocean-office-golf-350

Wie ben ik nog meer?

Verliefd. Buitenmens. Koken, bakken en opeten. Op de fiets. Aan de wandel.

In, op en aan het water. Surfen en suppen. Op mijn yogamatje.

Mijn droom

Als ik later terugkijk… hoop ik een verschil te hebben gemaakt in de plastic soep of andere fenomenen die om aandacht vragen. Ik hoop iets betekent te hebben in andermans leven. Hem of haar hebben geïnspireerd in een duurzamer leven. Of duurzamer ondernemen. Ik hoop dat ik hen heb kunnen helpen hun missie waar te maken. 

Mijn dromen zijn grenzeloos. Ook mijn boodschap is grenzeloos. Ik heb een mondiale boodschap en die gaat de hele wereld aan. Mijn droom is dan ook de grenzen over te gaan en internationaal te ondernemen. 

Ik wil de steen zijn waar Bram Vermeulen over zingt.

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen. (...) Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten. Ik leverde 't bewijs van mijn bestaan.

Bram Vermeulen